Omnifit

Kijk op gezondheid


VENTILATIE

Volgens de ARBO wet, art. 3, is de werkgever verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving. Dat betekent dat de ventilatie zodanig moet zijn dat het niet alleen voldoet aan het bouwbesluit, maar ook dat een ziekmakende concentratie virusdeeltjes moet worden voorkomen, dus geen recirculatie systeem! Ook als we thuis moeten werken is de werkgever verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving. Maar heeft hij daar wel invloed op?

Scholen, zorg- en verpleeghuizen, ziekenhuizen en kantoren, gebouwen waar mensen lange tijd verblijven, moeten dus niet alleen volgens bouwbesluit, maar ook virus veilig geventileerd worden. Natuurlijk is dit een kostbare operatie, maar misschien zijn er andere (misschien wel goedkopere) mogelijkheden om ruimten virus vrij te maken.

  • • We hebben onze handen al schade toegebracht door veel te desinfecteren, waardoor de barrière voor pathogenen onnodig verminderd is. We hadden beter alcoholvrij (concentraat Redox moleculen) producten kunnen gebruiken, die we ook kunnen inzetten voor het desinfecteren van ruimten omdat deze de vitaliteit van virussen verminderen en deze onschadelijk zijn bij inademen.
    • Of we zetten negatieve-ionen generatoren in. Deze hebben eenzelfde effect, het verminderen van vitale virusdeeltjes in de aerosolen.

Waarom horen we dit niet in de media; de wetenschap is er!
Als je niet thuis bent in een onderwerp, zul je moeten studeren of je onafhankelijk laten informeren. We hebben een vakkundig RIVM en ook TNO doet onafhankelijk onderzoek. Waarom dan nog steeds dezelfde ineffectieve maatregelen??
Als we nu nog meer bedrijven gaan sluiten en het wordt tegelijkertijd buiten zachter weer weten we NIET wat welke invloed heeft op het aantal positieve testen!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.