Omnifit

Kijk op gezondheid


Ervaringen

Enkele persoonlijke ervaringen:

Jan. 2019. Kort geleden realiseerde ik me dat ik de twee trappen in huis moeiteloos op kon lopen. Dit was eigenlijk al jaren een probleem; eerst een ommetje op de eerste verdieping voor ik verder kon met de volgende trap! Kort daarna zag ik de reclame over een gezette dame (tekenfilmpje) die met een ‘monster’ hartje aan haar been de trap op liep en realiseerde dat ik dat probleem niet meer had. Het enige dat in mijn leven anders is zijn de Redox Moleculen en de vitamine supplementen!

Jan. 2018. Toen ik Redox Moleculen 2 jaar gebruikte vroeg iemand me wat het voor mij gedaan had. Ik realiseerde me dat ik sinds kort een langere afstand kan lopen in mijn eigen tempo. Na de verbetering die optrad nadat ik de magneet technologie was gaan gebruiken heeft Redox Moleculen me verder geholpen en mijn ‘actieradius’ vergroot.

Maart 2016. De huid van mijn enkels en voeten was al maanden schraal; in die tijd heb ik een vette olie of zalf gesmeerd maar mijn huid werd niet beter. Op aanraden van een vriendin heb ik er Redox gel op gesmeerd en na 5 à 10 minuten de olie of zalf. WOUW! wat een verschil; in 3 dagen was mijn huid weer glad en gezond.

Het droge gevoel aan mijn ogen, als of ik mijn contactlenzen te lang gedragen had, duurde 2 dagen toen ik bedacht er wel wat Redox Moleculen in te kunnen sprayen. Na 2 dagen en een paar keer per dag met Redox Moleculen in mijn ogen sprayen was het over!

Het meest enthousiast zijn we met de onderstaande gebeurtenis.
Mijn man en ik gebruiken sinds november 2015 Redox Moleculen. Wij gebruiken beide medicijnen tegen verhoogde bloeddruk die we eens in de twee jaar laten controleren. Maar ook thuis hebben we een drukmeter waarmee we de bloeddruk in de gaten houden.
Kort geleden controleerden we het weer zelf en tot onze verrassing zagen we dat de bloeddruk van beiden drastisch lager was dan drie maanden geleden! Omdat de Redox Moleculen niet zonder nutriënten kunnen én andersom, is het gebruik van goede vitamine supplementen én Redox Moleculen de oorzaak van dit mooie resultaat.
Wij zijn er heel blij mee.

Het is weer muggen tijd, juli! Ik ben het lekkerst van ons twee dus ik zit onder de muggenbeten. Eén beet was zo erg, dat er een infectie is ontstaan. Ondanks de last, ik kon mijn hand niet neerleggen zonder de bult te voelen, jeukte het nauwelijks. Ook de andere beten gaven maar af en toe wat irritatie en als ik er Redox gel op smeerde was de jeuk snel weg. Nu in oktober 2016, na een jaar Redox Moleculen consumptie, heeft een muggenbeet nauwelijks of geen effect meer op me. Ik registreer dat ik gebeten ben, maar binnen 10 uur is hij niet meer terug te vinden; heel prettig!