Omnifit

Kijk op gezondheid


ONZIN

De onzin van een avondklok en van de afgelasting van een mogelijke 11-stedentocht.
Infectie met airborne virussen (corona, influenza) wordt verspreid via aerosolen in slecht geventileerde ruimten, waar meerdere personen langere tijd samenzijn. Voorbeelden zijn ziekenhuizen zorg- en verpleeghuizen en scholen. In ziekenhuizen vindt zelfs een kleine 20% van de nieuwe infecties plaats!
Alleen beter ventileren zal hier het aantal infecties doen dalen.
Kinderen en jongeren tot zeker zo’n 20 jaar maken gebruik van het nog veel krachtiger natuurlijke immuunsysteem, waardoor zij vrijwel niet ziek, en dus ook niet besmettelijk worden.
Op scholen lopen alleen volwassenen een risico, omdat de werkgever hier nog steeds niet gezorgd heeft voor een veilige werkomgeving (verplicht volgens ARBO wet artikel 3) en onvoldoende ventilatie nog alleen door het openzetten van ramen iets kan worden verbeterd.
De overheid jaagt nu al maanden een groot deel van de bevolking angst aan door te beweren dat andere maatregelen dan ventilatie nodig zijn.
Geen bewijs is er voor afstand 1,5 m houden, mondkapjes, samenzijn in de buitenlucht. Wel wetenschappelijk bewijs is er in overvloed voor het afzwakken van het immuunsysteem bij angst, terwijl beweging en buitenlucht juist het immuunsysteem versterkt.
Er is geen bewijs, dat mensen geïnfecteerd raken in de buitenlucht. Dat blijkt toch altijd ergens binnen gebeurd te zijn.
Een avondklok beperkt de tijd dat mensen buiten mogen zijn en zorgt er dientengevolge voor dat ze langer binnen zijn, en dat is nu juist de plek waar men geïnfecteerd kan raken. De avondklok werkt dus averechts!
Wat is er tegen een sportief evenement in de buitenlucht? Geen aerosolconcentratie met virus, want iemand die symptomen heeft doet niet mee, en komt ook niet kijken.
Beweging in de buitenlucht versterkt bovendien het immuunsysteem.
En, o ja, laat je vooral niet testen wanneer je niet ziek bent. De gebruikte PCR-test bevat zoveel ontwerpfouten, dat hij ongeschikt is als diagnosticum. Het RIVM weet dit al geruime tijd, maar blijft een vals-positieve test nog steeds ten onrechte een “besmetting” noemen.
Zonder ziektesymptomen kan een ander je niet besmetten.
Bij het CBS de sterftecijfers opgevraagd van de leeftijdsgroep 0 tot en met 65 jaar, dan blijkt daar een ONDERSTERFTE voor 2020 ten opzichte van 2018(griep). Vindt u de maatregelen, die de bevolking nu al tientallen miljarden Euro’s gaan kosten dan nog wel proportioneel?
Een elf-stedentocht brengt NIEMAND in gevaar! Zieken gaan echt niet het ijs op en gaan zeker niet langs de kant staan blauwbekken!
Dat doet het experimentele ‘vaccin’ wel. Dit experiment duurt bovendien tot Dec. 2023!! Binnen een maand 15 doden na vaccinatie! Voor Groot Brittannië geldt het volgende: https://brandnewtube.com/watch/proof-the-nhs-is-lying-this-is-genocide-and-the-jabs-must-stop-now_9GiGrKw12GUMrQw.html
Als u niet wordt geïnformeerd, dat dit tot en met december 2023 een experimenteel ‘vaccin’ is, en u hebt geen ‘informed consent’ getekend, dan begaat de verantwoordelijke toediener een (oorlogs)misdaad.
(NEURENBERG 1947) Experimenten op mensen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.