Omnifit

Kijk op gezondheid


Wijsheid

— De kennis en wijsheid die ik heb verkregen trachtte ik te brengen aan mijn volk en haar leiders. Ik bracht Al-Haris, de gouverneur van Libanon, de schreeuw van de onderdrukten, die uitgebuit werden door de onrechtvaardige en kwade daden van de ambtenaren van zijn Staat en Kerk.
Ik raadde hem aan het pad van zijn voorvaderen te volgen en zijn onderdanen te behandelen zoals zij gedaan hadden, met zachtheid, barmhartigheid en begrip. En ik zei tegen hem, “Het volk is de glorie van ons koninkrijk en de bron van haar weelde.” En ik zei verder, “Er zijn vier dingen die een heerser zou moeten uitbannen uit zijn rijk: Gramschap, Hebzucht, Leugen en Geweld.” —

Uit: “De stem van de meester” door Khalil Gibran.

Hier laat ik het even bij, zodat, wat er in de laatste jaren in dit koninkrijk en de vele landen om ons heen gebeurt, tot u door kan dringen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.