Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack ondersteunt geen Aangepaste CSS meer. Bekijk de documentatie van WordPress.org voor meer informatie over het toepassen van aangepaste stijlen op je site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /home/omnifit/domains/omnifit.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
ANGST | Omnifit

Omnifit

Kijk op gezondheid


ANGST

Een goed Nederlands gezegde is: “ANGST is een slechte raadgever”.
De ANGST dat, vorig jaar maart de ziekenhuizen en de Intensive Care’s over vol zouden raken met corona patiënten, was de reden dat de verspreiding van het virus aan banden moest worden gelegd en wij geacht werden thuis te werken en zoveel mogelijk thuis te blijven. Daarna werden we steeds banger gemaakt met meer en meer “maatregelen”.
We begrepen dat allemaal en deden wat ons gevraagd werd.
Nou ja niet alles, toch? Waarom de scholen sluiten als kinderen niet of nauwelijks besmet worden en het dus ook niet verspreiden? Waarom die vermaledijde mondkapjes die wetenschappelijk bewezen (RIVM) niet helpen? Handen wassen en afstand houden bij een air-born virus? Alleen omdat het WHO, die de halve studie las, dat zegt en een sociaal geograaf verguizen omdat hij wel de hele studie doorspitte?
Dat zijn de dingen die niet uitgelegd worden!
Halve waarheden zijn meestal gewoon hele leugens!
Toen in mei de besmettingen verminderden en we, mede door het mooie weer, lekker naar buiten konden, verminderde ook de ANGST. We hadden festivals kunnen organiseren, want buiten wordt je nu eenmaal niet of nauwelijks besmet (bewezen door de vele “illegale” demonstraties in het voorjaar) en vakantie kunnen vieren.
Tot eind augustus, toen de overheid bedacht dat de ANGST er beter in gewreven moest worden hebben ze de cycli van de PCR-test, wat later bleek dat deze vol fouten zit, opgeschroefd om meer positieve uitslagen, sorry ‘besmettingen’ te kunnen registreren.
Gelukkig was daar begin 2021 de Britse en de Braziliaanse variant, zodat we weer overspoeld konden worden met de ANGST van de overheid.
Het is duidelijk: ANGST REGEERT
Raar dat er dit seizoen geen griepgolf was; natuurlijk, alles is ‘corona’! Dat is natuurlijk niet waar; we worden door de staatsomroep voor het (mond)lapje en in de modus “ANGST” gehouden!
Waarom moesten we ook weer verplicht op 1 december een mondkapje gaan dragen in de binnenruimten? En waarom doen legio mensen het op straat????
Bent u bang om dood te gaan? Het hoort bij het leven en naarmate we ouder worden komt het alleen maar dichterbij. Dat is geen schande, niet iets om je over op te winden, volledig natuurlijk!
Laatst ontving ik in de mail een bericht dat eindigde met de woorden waarmee ik deze blog wil eindigen en ik bedoel daarmee dat je dat wel TEN VOLLE moet doen.
Doe de scholen en de middenstand open en ga weer studeren en winkelen!
8 Februari is daar een mooie dag voor.
Wil je gelukkig zijn : LEEF!

  • Een reactie plaatsen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.