Omnifit

Kijk op gezondheid


FEITEN

Zullen we eens wat feiten op een rij zetten? Alles wat wetenschappelijk te onderbouwen is?

1. SARS Covid-19 is een virus dat nog niet uit menselijk weefsel is gedetermineerd.
2. Het is een zogeheten air-born virus, net als influenza.
3. Air-born virussen kun je niet bestrijden met handen wassen, afstand houden en al helemaal niet met mondkapjes. (Google: Pierre Capel, mondmaskers)
Deze laatsten zijn er hooguit om ons de mond te snoeren.
4. Air-born virussen verspreiden zich door slecht geventileerde ruimten. Hieronder vallen:
– veel gebouwen als verzorgingshuizen (onderzoek in verpleeghuis van arts, ventilatie deskundige en sociaal geograaf dat bij recirculatie de aerosolen ook recirculeren en er meer infecties optreden)
– scholen
– ziekenhuizen
– woonhuizen
Zijn er in de tijd van sluiting van de scholen aanpassingen gedaan aan de ventilatie?
5. Daar waar minstens één zieke in een ruimte of gebouw met recirculatie ventilatie aanwezig is, lopen allen gevaar besmet te worden als zij langere tijd, zeg meer dan 20 à 30 minuten, verblijven.
6. In de buitenlucht komt besmetting dus ook NIET voor! Hier deed de sportarts van Voetbal vereniging Feyenoord onderzoek naar.
7. De avondklok zorgt ervoor dat we langer binnen zitten en dat er dus meer kans op infecties is. NAAR BUITEN DUS, ook ’s avonds voor MINDER infectie gevaar!
8. Kinderen en jongeren tot zeker zo’n 20 jaar maken gebruik van het nog veel krachtiger natuurlijke immuunsysteem, waardoor zij vrijwel niet ziek en dus ook niet geïnfecteerd worden, tenzij zij een aandoening hebben waardoor hun natuurlijke immuunsysteem niet optimaal functioneert.
9. De, door de media en de regering veel geprezen PCR test, heeft in november vorig jaar een intrekkingsverzoek gekregen omdat er minstens 10 ontwerpfouten in zitten en deze niet geschikt is voor diagnostiek. Hebt u dat de media horen verkondigen? Door de ontwerpers is zelfs NIET gereageerd, laat staan dat het ingetrokken is!
10. Er is een goede behandeling mochten we ziek worden.
https://bpoc2020.nl/verhoren – 13 december 2020 – Drs. Rob Elens – Huisarts
11. In Japan, waar minder sterfgevallen waren in de eerste maanden van de epidemie, is gebleken dat daar het vitamine D gehalte in het bloed gemiddeld boven de 50mcg/dl ligt. In vergelijk met de mensen in Noord Italië, waar het ver onder deze waarden ligt, stierven in dezelfde periode veel meer mensen. Dr John Campbell, vitamine D3 https://www.youtube.com/watch?v=V8Ks9fUh2k8
12. Het corona vaccin is gebaseerd op mRNA technologie en is in de EXPERIMENTELE fase! De dierproeven zijn voor ‘het gemak’ maar overgeslagen.
https://www.americasfrontlinedoctors.com/vaccines/ Dr Simone Gold
13. Hebt u een formulier gekregen van degene die u inent, waarin staat dat u mee doet met een medisch EXPERIMENT dat tot 31-12-2023 duurt en hebt u dat ondertekend?
14. Bent u op de hoogte gehouden, via de (staats)media dat en hoeveel sterfgevallen er na inenting zijn geweest; hoeveel nevenschade er is opgetreden bij, voor de vaccinatie, gezonde mensen? https://brandnewtube.com/watch/doctors-and-nurses-giving-the-covid-19-vaccine-will-be-tried-as-war-criminals_7tNEBnZogbdlEXu.html
of
https://brandnewtube.com/watch/proof-the-nhs-is-lying-this-is-genocide-and-the-jabs-must-stop-now_9GiGrKw12GUMrQw.html

0.00
0

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.