Omnifit

Kijk op gezondheid


De Halve Waarheid …

… is gelijk een HELE Leugen!
Deze uitdrukking geldt op zijn minst voor het HELE covid-19 gebeuren!
Eerst zijn we bang gemaakt omdat er plotseling veel mensen met een longinfectie op de IC’s terecht kwamen en de ziekenhuizen, die de afgelopen 10 tot 15 jaren drastisch ingekrompen zijn omdat de kosten de pan uitrezen, de toevoer van patiënten niet aan konden.
De ENIGE oplossing zou zijn een vaccin. Normaal gaan er jaren overheen om een vaccin te ontwikkelen, maar nu kon het in ‘NoTime’.
Hier voeg ik graag de video bij van Dr Vernon Coleman die op Youtube al snel verwijderd werd. Vital Information about the Covid-19 Vaccine (brandnewtube.com)
Lieve mensen de Pharma heeft toestemming gekregen dit vaccin in geval van nood te gebruiken als EXPERIMENT tot december 2023!
Niet om het uit te proberen op de mensheid, zijnde een veilig vaccin!
https://brandnewtube.com/watch/urgent-news-about-the-covid-19-vaccine_botqwzI8R7UUVY2.html
De laatste video van Dr Coleman is zo aangrijpend dat het van de mainstream video kanalen is verwijderd maar nog wel te zien op www.ezaz.nl . Ook op zijn eigen website www.vernoncoleman.com is h.e.e.a. te vinden, tenslotte is hij al sinds het begin van de zgn pandemie bezig met zijn video-boodschappen, naast al het andere werk dat hij in de loop der jaren heeft gedaan.
Ga a.u.b. kijken !

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.