Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack ondersteunt geen Aangepaste CSS meer. Bekijk de documentatie van WordPress.org voor meer informatie over het toepassen van aangepaste stijlen op je site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /home/omnifit/domains/omnifit.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Geslaagde avond | Omnifit

Omnifit

Kijk op gezondheid


Geslaagde avond

Gisteravond, de derde dinsdag van de maand, hadden we weer een gezellige en vruchtbare bijeenkomst.
We hebben onze visie en missie mogen delen en anderen kunnen helpen met het oplossen van problemen die mensen ervaren met hun gezondheid. Het is een voorrecht om mensen ook preventief met hun gezondheid te mogen helpen.

Graag zien we elkaar weer op de derde dinsdag van februari, de 20ste!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.