Omnifit

Kijk op gezondheid


DEMOCRATIE

Democratie, wat is dat eigenlijk?
Letterlijk betekent het : “Het volk heerst”.
Wat weer inhoud dat de overheid ons tot DIENST is, NIET andersom!

Laat ik vier dingen noemen die ik vind op https://nl.wikipedia.org/wiki/Democratie :
–           Recht van initiatief
–           Recht op vrijheid van meningsuiting
–           Stemrecht
–           Gelijkheid

Ons democratisch recht, als het om onze staatsvorm gaat, begint bij de stembus, maar helaas eindigt het daar ook! Onder het mom van het vormen van een coalitie, wordt bij alle partijen, die dolgraag mee regeren, flink wat water bij de wijn gedaan,
Had je dat geweten dan had je niet op die partijen gestemd, want wat zij nu hebben afgesproken in een ‘REGEER AKKOORD’ is toch echt niet wat je wil!

Nadat je je stem hebt gegeven wordt er, zoals Thierry Baudet het noemt, een particratie gevormd. Alle Kamerleden in de diverse regeringspartijen moeten stemmen zoals de fractievoorzitter vindt dat er gestemd moet worden.
Dit terwijl ALLE Kamerleden. gekozen door het volk en het volk representerend, in VRIJHEID en ONGEBONDEN naar EER en GEWETEN moeten kunnen stemmen!

Momenteel is het zelfs zo erg dat de Kamerleden (onze vertegenwoordiging!!) hun recht uit handen hebben gegeven aan het Kabinet!

Conclusie: Vanaf 20 augustus 2020 hebben wij een DICTATUUR en erger een FASCISTISCHE, op angst gebaseerde, DICTATUUR, want her en der in het land worden mensen “aangegeven” omdat zij niet conform “DE REGELS” handelen.

Hoe lang nog tolereren we dit, dat deze vakinhoudelijk onbekwame landsbestuurders en ambtenaren ons de, nee HUN, wet voorschrijven op bewijsbare onjuiste verwachtingen??
Help de democratie te herstellen, kom uit je angst! Laat je niet testen, want bij elke positieve uitslag weet je niet waar jij positief op test. De enige betrouwbare testuitslag van de PCR-test is als hij een negatieve uitslag geeft! [Check Dr Peter Borger]
Het devies is laat je testen, maar wie wordt hier beter/rijker van?
De uitdrukking “Angst is een slechte raadgever“ geldt nog steeds.
Kijk naar de cijfers en de feiten, want ondanks dat corona een virus is met nare gevolgen, is het niet dodelijker dan het influenza A virus van 2018! Niet elke dode is dit jaar overleden aan corona, hooguit met corona. [Check Dr Elke de Klerk]

Waarom moeten we ons laten inenten en waartegen worden we dan ingeënt? Wie heeft daar baat bij?

Drie punten om je eens flink achter de oren te krabben vóór je overweegt je te laten inenten:

1          De producent legt, tegen alle consumentenregels in, de verantwoordelijkheid op complicaties en de daaruit voortvloeiende financiële en gezondheidsschade, bij de regeringen, wij als gemeenschap dus. Ter herinnering: In 2009 bij de Mexicaanse- of varkensgriep liepen 72 Nederlandse kinderen (kinderen kregen, net als nu, nauwelijks verschijnselen!) de invaliderende bijwerking Narcolepsie op na inenting!

2          Het tempo waarin het vaccin is ontwikkeld is zeer verdacht. Ook al ben je er niet mee bekend, kun je op radio/TV horen dat zoiets jaren duurt voor er een goed vaccin ontwikkeld is met alle bijbehorende dier-testen. Nu worden wij de proefkonijnen! Waren ze hier al mee bezig? Is het bij de Mexicaanse griep ‘mislukt’ om de gehele wereld bevolking te vaccineren? Is er daarom zo’n haast? Het kan zomaar dat in maart/april 2021 het virus verdwenen is!

3          Weet u wat er in de bijsluiter staat aan bijwerkingen (bijwerking = niet bedoelde werking), wat de stoffen zijn die erin zitten?
Sommige stoffen hoeven niet vermeld te worden volgens de Europese commissie voor goedkeuring op medicijnen! Waarom niet?

Tot op heden is er aan de “pandemie” zo’n 200 miljard dollar verdient! NIET door de horeca.

Begin eens na te denken, het is gewoon het oude liedje!

FOLLOW THE MONEY

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.