Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack ondersteunt geen Aangepaste CSS meer. Bekijk de documentatie van WordPress.org voor meer informatie over het toepassen van aangepaste stijlen op je site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /home/omnifit/domains/omnifit.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Leonie | Omnifit

Omnifit

Kijk op gezondheid


Leonie

leonie-asea-1  Mijn naam is Leonie van den Berg en ik heb mijn wortels in Eindhoven waar ik, na de middelbare school, de opleiding Werktuigbouwkunde aan het IHBO in 1973 afrondde.

Na mijn studie heb ik gewerkt bij het Nat Lab van Philips in de groep van Dr De Lang – Elektronen microscopie.
Na vier jaar ben ik met mijn echtgenoot naar Nieuw Zeeland geëmigreerd waar we, naast technisch werk, ook als dans instructeurs bij Arthur Murray’s school of dancing gewerkt hebben. We hebben 3,5 jaar in Auckland gewoond en zijn toen gerepatrieerd omdat wij geen werk konden vinden dat aansloot bij ons opleidingsniveau.

De laatste jaren van mijn werkzame leven heb ik doorgebracht als technisch auteur bij Damen Dredging Equipment BV, een functie die ik met veel plezier vervuld heb. In die tijd ben ik me parttime bezig gaan houden met gezondheidsproducten waar ik persoonlijk een bijzondere ervaring mee heb gehad.

Sinds ik een betere doorbloeding heb kunnen realiseren, is het probleem dat ik had met artrose aan mijn heupen aanzienlijk verbeterd. ’s Nachts wakker worden van de pijn en de volgende ochtend niet fit aan het werk moeten, zijn voor mij verleden tijd!

Mijn persoonlijke ervaringen met Redox Signaal Moleculen beschrijf ik op de pagina ‘Ervaringen‘.